събота, 29 октомври 2016 г.

Родените под знака на Петела

Родените под знака на Петела


Всички родени през 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017 са Петел

Родените в годината на петела са открити и непринудени,  казват истината в очите, заради което може да изглеждат груби, но те просто са недипломатични. Ексцентричността на родените под знака на петела е само вън. Обичат да бъдат забелязвани, отдават голямо значение на външния си вид, на облеклото, което може да е екстравагантно, но вътрешно са в консервативни. Скромността им е чужда, обичат да бърборят и това ги прави забавни. Впускат се да правят повече, отколкото могат, трудолюбиви са и имащи идеи.
Понякога тяхната откровеност се проява като егоизъм. Те не разбират  уязвимостта на другите и затова не ги щадят.  Недоверчиви са. Обичат да съзерцават, да мечтаят, да си въобразяват, че са герои.
Родените в годината на Петела са храбри и смели до степен да рискуват живота си с усмивка на уста.  Захващат се със задачи, които не са по силите им и след неизбежния провал, дълбоко се разочароват.

В любовта правят завоевания, но трудно задържат до себе си партньорите си. Мъжът Петел обича общуването с жени сред които може да блесне и да бъде ухажван, но рядко стига по-далече. Жените Петел обичат компанията на други жени и предпочитат професиите в които преобладават представителките на нежния пол.
 Петлите се разбират с  родените под знака на Бивола, Дракона и Змията. Зайците им носят страдания, а съжителството на двама Петли под един покрив е непоносимо.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Copyright © 2015 Любопитно и интересно за годината на Петела
| Distributed By Gooyaabi Templates