сряда, 4 януари 2017 г.

Хороскоп на зодия Козирог за 2017

 2017 г. обещава постижения в кариерата на Козирога. Натоварен период в началото на тази година, но носещ отличия  и напредък в работата, след което най-после отново ще имате повече свободно време.
Но  връзките може да претърпят застой и криза. Говорете открито за проблемите и ще ги решите. Когато и двамата полагате усилия ще възстановите изгубената хармония.
Важно е, че ще усещате положителната енергия особено и стабилност на личността си.  Очаква ви развитие и нов вътрешен мир, уравновесена личност, която се справя  по-добре от преди.
Пролетните месеци на 2017 г. ще са стабилен период. 
Козирогът може да има временни стомашни проблеми. Пазете се от голям стрес, който  може да се отрази на  вашето здраве. Не носете проблемите от работата  си вкъщи. Обръщайте достатъчно внимание на партньора си.
През есента имате шанс за положителна насока на  връзките. Особено благоприятни възможности за необвързаните. Козирозите с дългосрочни връзки ще се радват на хармония. По отношение на кариерата, през декември, вие ще триумфирате. Работата ще върви добре и без много усилия.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Copyright © 2015 Любопитно и интересно за годината на Петела
| Distributed By Gooyaabi Templates