понеделник, 9 януари 2017 г.

Хороскоп на зодия Скорпион за 2017

 2017 г. е много активна година  за Скорпиона, пълна с приключения и важни преживявания. Започвате годината пълни с енергия. Тази година можете да очаквате напредък в работата, личностно развитие, ще станете по-зрели и по-балансирани. В областта на връзките ще сте пасивни и стабилни. Състредоточете се в кариерата си.

Поддържайте дружелюбно отношение с колегите и шефовете, но не правете компромиси.

През пролетта необвързаните представители на зодия Скорпион ще имат голям успех в търсене на партньор за авантюра или романс. Обвързаните имат стабилен период изпълнен с хармония и благополучие. Осигурете си почивка с половинката и ще сте отпочинали и готови за работа.

През лятото ви очаква неочаквано събитие. Бъдете бдителни. Може да станете жертва на предателство. Време да оцените истинските си приятели и наредите приоритетите си. Това ще бъде обогатяващо и укрепващо. През есента ще бъдете  уравновесени и сериозни, което ще се отрази добре в кариерата ви.

В края на 2017 г. ще имате хармония в отношенията си. Ако успеете да организирате времето си и сте усърдни в работата ще имате заслужен успех на работното място.  Пазете се  от настинки и леки наранявания.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Copyright © 2015 Любопитно и интересно за годината на Петела
| Distributed By Gooyaabi Templates