неделя, 8 януари 2017 г.

Хороскоп на зодия Дева за 2017

Девите са много трудолюбиви и интелигентни. Хороскопът за 2017 г. за зодия Дева е позитивен, особено чудесен около средата на годината. В работата ще имате забързаното темпо в началото на годината. В този период  трябва да се справяте с важни събития в  взаимоотношенията. Ще последва период, в който можете да си отдъхнете и релаксирате. Можете да очаквате дори повишение в кариерата си.

В края на лятото и есента на 2017 г. идва времето за почивка както в кариерата, така и във връзките. Звездите са в правилната позиция, така че нищо няма да пречи на Девите да се насладят на летните месеци. Най-после ще имате повече свободно време, което можете да прекарате сред природата, с близките си или с приятели, на парти, на купон.

Трудностите и пречките са отминали. Необвързаните Деви ще имат шанс да се срещнат с противоположния пол. Според хороскопа през този период шансовете да намерите търсения човек ще се увеличат. Обвързаните ще бъдат напълно щастливи  постигнали хармония и благоденствие. Неочаквано предложение в областта на кариерата предоставя вълнуващи възможности. Важно е да прецените внимателно плюсовете и минусите и да кажете дали си струва целия риск. Обърнете внимание на профилактиката на здравето си.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Copyright © 2015 Любопитно и интересно за годината на Петела
| Distributed By Gooyaabi Templates